Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-06@20:02:21 GMT

زمان عرضه و ثبت نام سیتروئن c3 توسط سایپا +قیمت و مشخصات

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۳۰۳۰۳

زمان عرضه و ثبت نام سیتروئن c3 توسط سایپا +قیمت و مشخصات

سیتروئن c3 سایپا ، زمان عرضه سیتروئن سی ۳ ، قیمت ماشین سیتروئن c3 مدل ۲۰۱۷ ، قیمت Citroen C3 ، زمان فروش و ثبت نام سیتروئن c3 مدل ۲۰۱۸ ، مشخصات فنی سیتروئن c3

جزئیات کامل طرح پیش فروش خودروی سیتروئن C3 و زمان تحویل

به اطلاع کلیه متقاضیان محصولات سایپا-سیتروئن میرساند، فروش اینترنتی خودروی سیتروئن C3 مدل ۱۳۹۷ از ساعت ۱۱ صبح روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۰۲/۲۶ تاز زمان تکمیل ظرفیت به شرح جدول ذیل اعلام میگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکات مهم بخشنامه:

مشتریان مکلف هستند کلیه وجوه را از درگاه پرداخت اینترنتی شرکت: http://saipa-citroen.iranecar.com  به حساب شرکت سایپا سیتروئن واریز نمایند و در غیر این صورت تحت هیچ عنوان مسئولیتی بر عهده ی شرکت سایپا سیتروئن نخواهد بود.

– تیپ ، آپشن و تریم داخلی خودرو در زمان دعوتنامه مشخص می‌شود.
– هر کد ملی صرفا مجاز به ثبت نام یک دستگاه خودرو است.
– ثبت نام های مذکور دارای حق صلح نمی‌باشد.
– امکان تغییر رنگ خودرو پس از ثبت نام میسر نمی‌باشد.

زمان فعال سازی بخشنامه: ساعت ۱۱ روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۰۲/۲۶

خودروسیتروئن C3پیش پرداخت (تومان)۶۰/۰۰۰/۰۰۰سود مشارکت۱۵%سود انصراف۱۲%رنگسفید (سقف قرمز)پیشرانه۱.۶ لیتری توربوگیربکساتوماتیک ۶ سرعتهموعد تحویلشهریور – مهر – آبانقیمت نهاییزمان ارسال دعوتنامه مشخص می‌شود

مدیرعامل شرکت سایپا سیتروئن از آماده‌سازی خطوط تولید خودروی سیتروئنC۳ در سایت سایپا کاشان خبر داد و گفت: تولید این خودرو در ۶ ماهه ابتدایی سال (۱۳۹۷) آغاز می‌شود.

فریبرز شهباز مدیرعامل شرکت سایپا سیتروئن در نشست خبری که به مناسبت رونمایی از نخستین محصول سایپا سیتروئن برگزار شده بود از آماده سازی خطوط تولید خودروی سیتروئنC3 در سایت سایپا کاشان خبر داد و اظهارداشت: تولید این خودرو، در ۶ ماهه ابتدایی سال ۹۷ آغاز و در صورت تأمین شرایط مناسب، تولید آن به ۳۵ هزار دستگاه در سال خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تولید این خودرو با داخلی سازی ۲۰ درصد آغاز خواهد شد، افزود: برای افزایش داخلی سازی این محصول در حال ارزیابی با قطعه سازان هستیم.

شهباز ضمن اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون یورویی توسط سیتروئن در این قرار داد، گفت: تا سال ۹۸، سه محصول در کلاس های مختلف تولید خواهد شد و ۳۰درصد از این تولیدات صادر خواهد شد؛ این خودرو فقط در ایران و اسلواکی تولید می شود و به همین دلیل صادرات آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بازارهای هدف آن خاورمیانه و آفریقای شمالی در نظر گرفته شده است.

مراسم رونمایی از خودروی سیتروئن C3

سایپا کاشان در سال ۸۷ تاسیس و با ظرفیت تولید حدود ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال و نیروی انسانی ۳ هزار نفر به طور مستقیم بزرگترین خودروسازی از نظر ظرفیت تولید در خارج از استان تهران  است.

تاریخچه سیتروئن C3

سیتروئن C3 برای اولین بار در سال ۲۰۰۲ متولد شده و نسل اولیه این خودرو تا ۲۰۰۹ با چندین فیس لیفت مختلف عرضه گردید. در سال ۲۰۱۰ نسل دوم این خودرو توسط سیتروئن به بازار عرضه گردید و تولید آن علی رغم عدم موفقیت تا سال ۲۰۱۵ ادامه داشت.سیتروئن که دوست نداشت این خودروی تاریخی خود را از دست بدهد با یک ترفند ویژه و با طراحی  فوق العاده خاص این برند سیتروئن را در سال ۲۰۱۶ با چهره ای جذاب و متفاوت روانه بازار نمود.در حقیقت سیتروئن C3 آمده است که بتواند با ظاهری خاص در سگمنت هاچ بک های ساب کامپکت باعث سرآفرازی این برند فرانسوی شود.

اگر بخواهم در مورد  سیتروئن C3 مدل ۲۰۱۷  کلمه ای بکار ببرم فقط می توانم بگویم  خودرویی شایان ستایش است.  سیتروئن C3  جدید، یک سوپر پنج درب است که قرار است فقط در اروپا در آغاز راه بفروش برسد.این خودروی فرانسوی بسیار جذاب  با بسیاری از ویژگی های کارامدی و ایمنی بسیار زیاد و  در حالی که هنوز بسیار قابل تنظیمات بیشتر و ارتقا یافتنت است.و هنوز راه درازی را در پیش دارد.

 

طراحی خارجی  سیتروئن C3  جدید  ترکیبی از خطوط مستقیک و انحنا دار تیز است که در یک نگاه خودرو را بسیار متمایز کرده است.در کناره خودرو و روی درب ها از زوار های ضربه گیر Airbump بهره برده است و  سقفی با رنگ متمایز استفاده شده است.سقف این خودرو دارای شیب است البته شیبی محسوس .در فیس جلویی سیتروئن C3 یک جفت چراغ‌ کشیده و باریک قرار گرفته شده که تا دور  جلوپنجره نیز امتداد یافته است، جالب است بدانید سیتروئن C3 مدل ۲۰۱۷ از بیش از ۳۰ رنگ بندی مختلف در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت.

در قسمت کابین و فضای داخلی سیتروئن C3 دارای تجهیزات رفاهی و ایمنی مختلفی همچون   صفحه‌نمایش ۷ اینچی ،سیستم ناوبری ، سیستم آنلاین دریافت اطلاعات جاده ای، دوربین دید عقب،کارپلی اپل ، اندروید اتو،سیستم هشدار نقاط کور،کمک هیل و  سیستم اخطار خواب آلودگی است.لازم است بدانید یک فناوری جدید نیز در این خودرو استفاده شده است و آن استفاده از دوربین مخفی در پشت آینه جلو است که شما در هین رانندگی می توانید از محیط روبرو فیلم و عکس بگیرید.

ابعاد بدنه سیتروئن C3

سیتروئن C3 در سگمنت هاچ بک های ساب کامپکت قرار گرفته و عملا یک سوپر مینی محسوب می گردد.در نتیجه نباید فریب ظاهر حجیم و پف کرده این خودرو بخوریم چرا که فضای داخلی این خودرو کمی بزرگتر از هاچ بک های معمولی بوده و عملا نمی تواند  به سرنشینان عقب خودرو فضای کافی برای پاها را در اختیار قرار دهد. اما در بین رقبای خود با توجه به فاصله دو محور مناسب از فضای بیشتری برخودار می باشد.

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

وزن
کیلوگرم

فاصله دو محور
میلیمتر

حجم صندوق بار

سیتروئن C3

۳۹۹۶

۱۷۷۹

۱۴۹۰

۱۶۶۰

۲۵۳۹

مشخصات فنی سیتروئن C3

سیتروئن C3 با سه گزینه بنزینی PureTech و دو پیشرانه دیزلی BlueHDi در بازارهای اورپا عرضه گردیده است .گزینه های بنزینی این خودرو شامل موتورهای ۳ سیلندر با قدرت های خروجی ۶۸ ،۸۱ و ۱۱۰ اسب بخاری خواهد بود که طبق اخبار منتشر شده سایپا قصد دارد نسخه ۱۱۰ اسب بخاری به بازر ایران عرضه نماید . این موتور ۱.۲ لیتری با استفاده از تکنولوژی PureTech توانایی تولید ۱۱۰ اسب بخار و ۲۰۵ نیوتن گشتاور را دارد. حجم کم موتور و تکنولوژی پیشرفته آن  سبب گردیده است که میزان مصرف سوخت سیتروئن C3 به ۴.۶ لیتر کاهش یابد که در بازار ایران می توان یک رکورد محسوب گردد.

وظیفه انتقال قدرت این موتور جمع و جور به جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک سپرده شده است . سیتروئن C3 به کمک این مشخصات فنی قادر خواهد بود ظرف مدت ۱۰.۶ ثانیه سرعته خود را به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند.

ایمنی

سیتروئن C3 در تست تصادف موسسه EURO NCAP توانسته ۴ ستاره ایمنی را دریافت کند که شاید در بین رقبا زیاد قابل قبول نباشد اما مطمئنا در بازار ایران یک خودروی کاملا ایمن محسوب می گردد.قابل ذکر است در تست های انجام شده این خودرو در مقابل حفاظت از جان سرنشنیان کاملا موفق عمل کرده است اما نکته ای که باعث از دست رفتن یک ستاره ایمنی باقی مانده شده است کمبود سیستم های کمکی ایمنی و عدم حفظ جان عابرین پیاده می باشد . البته این خودرو به امکانات ایمنی نظیر سیستم کمک حرکتی در تپه‌ها، سیستم هشدار خروج از خط جاده، سیستم نظارت بر نقاط کور، سیستم هشدار توجه به راننده ، دوربین پشتیبان گیری و شش کیسه هوا مجهز گردیده است.

امکانات رفاهی

از جذاب ترین  امکانات رفاهی  سیتروئن، C3 سیستمی بنام ConnectedCam می باشد که با استفاده از یک دوربین که در پشت آینهٔ وسط نصب‌شده است، تصاویر و ویدئوهایی را ضبط و از طریق اتصال به اینترنت با یک کلیک به‌طور مستقیم آن‌ها را به شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌کند. به‌عبارت‌دیگر شما در حین رانندگی می‌توانید عکس سلفی گرفته و بدون حواس‌پرتی آن‌ها را به شبکه‌های اجتماعی ارسال کنید.از دیگر امکانات رفاهی سیتروئن C3 می توان به صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی منطبق بر کار پلی اپل و اتواندروید ،سیستم روشن و خاموش موتور و سیستم ورود بدون کلید اشاره کرد.



زمان عرضه و قیمت سیتروئن

سایپا قرار است در نمایشگاه خودرو تهران ۹۶ سیتروئن C3 را رونمایی کند و به احتمال زیاد در روزهای آینده عرضه این خودرو را آغاز خواهد کرد.در خصوص قیمت این خودرو اطلاعاتی منتشر نشده است اما برخی از منابع قیمت زیر ۱۰۰ میلیون را برای این خودرو متصور شده اند که کاملا دور از ذهن و در حد رویا باقی خواهد بود چرا که اینچنین خودروی بروز و مدرن اروپایی باید با قیمتی فراتر از ۱۱۰ میلیون عرضه گردد تا حاشیه امن محصولات چینی برند های دیگر و همچنین محصولات چینی سایپا حفظ گردد.

New Citroen C3 2017 in price

Citroen C3 Touch

From £ ۱۱,۵۵۵.۰۰ OTR

Trim level key features
۱۵ inch ‘Arrow’ wheel covers
Lane Departure Warning
RD6 DAB radio with 4 speakers (Bluetooth, USB & Jack)
Cruise control and speed limiter
Speed sign recognition

Citroen C3 Feel

From £ ۱۳,۸۹۵.۰۰ OTR

۱۶ inch ‘Matrix’ alloy wheels
Bi-tone roof (Black standard, white or red as no cost option)
Automatic Air-conditioning
۷ inch touchscreen with mirror screen
Front & rear electric windows

Citroen C3 Flair

From £ ۱۵,۶۴۵.۰۰ OTR

Turbo Diesel
Available gearboxes
Manual
Equipment included: Trim level Feel includes:
Lane Departure Warning
Speed Limit Recognition and Speed Recommendation
Coffee Break Alert
Automatic Air-conditioning*
Cruise control with speed limiter
Citroën DAB Radio with 6 speakers
Mirror Screen with MirrorLink® and Apple CarPlayTM
۱۶ inch ‘Matrix’ alloy wheels
Onyx black roof
۷ inch touchscreen
Wheel arch extensions

Citroen C3 Flair Nav Edition

From £ ۱۶,۷۴۵.۰۰ OTR

Turbo Diesel
Available gearboxes
Manual
Automatic
Equipment included: Trim level Flair includes:
Trim level equipment Feel :
Lane Departure Warning
Speed Limit Recognition and Speed Recommendation
Coffee Break Alert
Automatic Air-conditioning*
Cruise control with speed limiter
Citroën DAB Radio with 6 speakers
Mirror Screen with MirrorLink® and Apple CarPlayTM
۱۶ inch ‘Matrix’ alloy wheels
Onyx black roof
۷ inch touchscreen
Active Safety Brake
Urban Red Ambiance
Intelligent Highbeam
۱۷” Alloy wheels

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: سایپا کاشان شرایط پیش فروش سایپا قیمت سیتروئن c3 قیمت محصولات سایپا محصولات جدید سایپا مشخصات سیتروئن C3 معرفی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!

در ادامه قصد داریم P ۹۰ را با تندر ۹۰ و فیس‌لیفت‌های قبلی این خودرو که در ایران با نام پارس تندر و تندر پلاس عرضه شدند مقایسه کنیم.

به گزارش پدال، در سال ۱۹۹۹ زمانی که رنو داچیا را خرید، پروژهٔ X ۹۰ برای توسعهٔ خودرویی اقتصادی با قیمت ۵ هزار یورو آغاز شد. پس از حدود چهار سال توسعه، این خودرو نهایتاً در ژوئن ۲۰۰۴ با نام لوگان رونمایی شد. این خودرو که به موفقیت غیرمنتظره‌ای دست پیدا کرد، با برند‌های رنو و داچیا در کشور‌های سراسر جهان به تولید رسید و عرضه شد. در کشورمان پس از کش‌وقوس‌های فراوان، لوگان که قرار بود جایگزینی برای پیکان باشد، در سال ۱۳۸۶ روی خط تولید ایران‌خودرو و پارس‌خودرو (سایپا) رفت و با نام تندر ۹۰ در سه تیپ مختلف راهی بازار کشورمان شد درحالی‌که ارزان‌ترین تیپ آن با نام E ۰، بدون حداقل امکانات رفاهی مثل فرمان هیدرولیک، حدود دو برابر پیکان قیمت داشت.

با این‌وجود و علیرغم ظاهر ساده و اقتصادی لوگان، این خودرو به لطف کیفیت بالای قوای محرکه و قطعات فنی، توانست جای خود را در بازار کشورمان باز کند. بعداً نیز نسخه‌های فیس‌لیفت و اتوماتیک تندر ۹۰ توسط خودروسازان داخلی عرضه شدند. در سال ۱۳۹۹، اما به دلیل تحریم‌ها و خروج رنو از ایران، تولید این سدان اقتصادی فرانسوی در کشورمان پس از ۱۳ سال خاتمه یافت. چندی بعد، اما به دلیل محبوبیت لوگان در ایران و همین‌طور در اختیار داشتن امتیاز پلت‌فرم و وجود زیرساخت‌های تولید در کشور، سایپا تصمیم به ساخت بومی‌سازی ایرانیزه کردن آن گرفت که نتیجهٔ آن خودرویی بنام P ۹۰ شد.

P ۹۰ که قرار است توسط پارس‌خودرو تولید شود، اواخر فروردین ۱۴۰۲ رونمایی شد و با توجه به اینکه به‌تازگی کاتالوگ آن منتشر شده است، به نظر می‌رسد فاصلهٔ زیادی با عرضه به بازار ندارد. به همین دلیل، قصد داریم در ادامه این لوگان بومی را با تندر ۹۰ و فیس‌لیفت‌های قبلی آن مقایسه کنیم. لازم به ذکر است، درحالی‌که قبلاً به نام کادیلا برای این خودرو اشاره شده بود، به نظر می‌رسد قرار است با همان نام P ۹۰ به بازار عرضه شود، زیرا در کاتالوگ مذکور همین نام دیده می‌شود.

طراحی بیرونی

سایپا نمای جلوی و عقب تندر ۹۰ را به‌طور کامل بازطراحی کرده و سعی داشته نمای مدرنی به پیکر قدیمی و سادهٔ این خودرو ببخشد. در قسمت جلوی خودرو مجموعهٔ چراغ‌ها، جلوپنجره و سپر به‌طور کامل از نو طراحی شده است. این طراحی جدید با جلوپنجرهٔ شش‌ضلعی، چراغ‌های متفاوت و قاب برجستهٔ مه شکن‌ها در طرفین سپر هرچند شاید به‌خودی‌خود زیباتر از لوگان به نظر برسد، اما این فرم تهاجمی هیچ‌گونه هماهنگی با پروفیل جانبی خودرو ندارد، زیرا این قسمت کاملاً دست‌نخورده باقی مانده و هیچ تغییری را نسبت به لوگان تجربه نکرده است. در اینجا طراحان حتی زحمت تغییر آینه‌های جانبی را هم به خود نداده و از همان آینه‌های ساندرو و تندر پلاس استفاده کرده‌اند.

در عقب خودرو شاهد چراغ‌های جدیدی هستیم که تا روی در صندوق کشیده شده و با فرم جعبه‌ای خودرو هماهنگی بیشتری دارد. در پایین هم سپر با بخش بزرگی از پلاستیک سیاه بازطراحی شده است. به‌طورکلی، هرچند شاید طراحی جلو و عقب P ۹۰ با نمایی مدرن‌تر و تهاجمی‌تر به‌خودی‌خود زیبا باشد، اما ناهماهنگی این طراحی جدید با فرم بسیار ساده و قدیمی پروفیل جانبی لوگان تضاد ناخوشایندی ایجاد است. این در حالی است که در فیس‌لیفتی که داچیا در سال ۲۰۰۸ روی لوگان انجام داد و در سال ۱۳۹۶ توسط ایران‌خودرو با نام تندر پلاس در کشورمان عرضه شد، طراحی خودرو با تغییراتی نه‌چندان بزرگ، اما مؤثر و بدون بر هم زدن فرم هماهنگ لوگان، بروزتر و شکیل‌تر شد.

از سوی دیگر، خود سایپا نیز در پاییز سال ۱۳۸۷ درحالی‌که تازه لوگان به ایران آمده بود، فیس‌لیفتی جزئی روی آن انجام داد که با نام پارس تندر عرضه شد. مهم‌ترین تغییر ظاهری این خودرو در قسمت عقب با چراغ‌های جدید و انتقال جا پلاک از روی سپر به بالا انجام گرفته بود و نمای جلو دست‌نخورده باقی ماند. بااین‌حال، فیس‌لیفت پارس تندر هم چندان جالب از آب درنیامد و کمکی به زیباتر شدن لوگان نکرد.

داخل

در داخل P ۹۰ سایپا از داشبورد و رو دری‌ها ساندرو و تندر پلاس استفاده کرده که هرچند کمی بهتر از داشبورد اولیه و قدیمی تندر ۹۰ به نظر می‌رسد، اما کاملاً رنگ و بوی کهنگی دارد. البته طراحان سایپا با استفاده از نمایشگر لمسی، مجموعهٔ جدید کنترل‌های سیستم تهویه و صفحه آمپر جدید سعی در بروز کردن این داشبورد داشته‌اند، اما این اقدامات جزئی تأثیر چندانی نداشته و در داخل P ۹۰ همچنان شاهد همان فضای کهنه و بی‌روح لوگان هستیم که هیچ شباهتی به یک خودروی مدرن امروزی ندارد. همچنین در این خودرو از غربیلک فرمان کوییک استفاده شده که کاملاً با فرم کلی داشبورد خودرو بی‌ربط است درحالی‌که دکمه‌های بالابر شیشه همچنان روی داشبورد قرار دارند. با توجه به تغییرات بزرگ بیرونی، بهتر بود برای داخل P ۹۰ هم داشبورد جدیدی طراحی می‌شد تا لااقل در داخل حس خودروی جدیدتری را به خریداران بدهد. البته گفته شده نسخهٔ اتوماتیک این خودرو با داشبورد جدیدی ارائه خواهد شد.

تجهیزات

P ۹۰ از لحاظ امکانات نسبت به تندر ۹۰ پیشرفت نسبتاً خوبی داشته و سایپا مواردی مثل فرمان برقی D شکل با سیستم، پایش باد تایرها، رینگ آلومینیومی، سیستم تهویه نیمه اتوماتیک، دو ایربگ، تریم داخلی دورنگ، شیشه دودی عقب، تنظیم برقی آینه‌های جانبی، سنسور دنده عقب، دوربین دنده عقب، چراغ‌های خودکار، دی‌لایت، نمایشگر ۷ اینچی، آنتن کوسه‌ای، سنسور باران، کنترل پایداری و ترمز کمکی را در نظر گرفته است درحالی‌که تندر ۹۰ در تمام نسخه‌های قبلی خودروی بسیار فقیری بود و امکانات آن صرفاً به مواردی مثل دو ایربگ، سیستم تهویه دستی، تنظیم برقی آینه‌های جانبی و فرمان هیدرولیک محدود می‌شد.

پیشرانه

غیر از طراحی بیرونی، تغییر مهم دیگر P ۹۰ زیر کاپوت رخ داده است، زیرا ازآنجایی‌که امکان تولید پیشرانهٔ اصلی تندر ۹۰ یعنی K ۴ M در کشور وجود ندارد، سایپا تصمیم گرفته در این خودرو از پیشرانهٔ ME ۱۶ استفاده کند. این همان موتور EC ۵ پژو-سیترئن محسوب می‌شود که در دوران برجام به سایپا رسید. این موتور که از سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ بهره می‌برد را درواقع باید نسخهٔ سایپا از پیشرانهٔ TU ۵ پلاس ایران‌خودرو دانست. هرچند گفته می‌شود موتور ME ۱۶ در برخی جزئیات مثل بلوک سیلندر با موتور ایران‌خودرو متفاوت است، اما ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند که دقیقاً با TU ۵ پلاس یکسان است.

انتقال نیروی این موتور هم توسط همان گیربکس پنج سرعتهٔ دستی مورداستفاده در شاهین صورت می‌گیرد که توسط مگا موتور تولید می‌شود و طبق گفته‌ها از تکنولوژی شرکت آیسین بهره می‌برد. همچنین قرار است بعداً نسخهٔ اتوماتیک P ۹۰ هم با گیربکس شش سرعتهٔ ساخت شرکت چینی DAE تولید شود. پیشرانهٔ P ۹۰ خروجی کمی بیشتری از موتور ۱.۶ لیتری K ۴ M تندر ۹۰ دارد که ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور داشت، اما نقطهٔ قوت اصلی لوگان کیفیت بالای قوای محرکه بود که باعث می‌شد خریداران با ظاهر زشت، کابین قدیمی و امکانات اندک تندر ۹۰ کنار بیایند درحالی‌که این موضوع در P ۹۰ کمرنگ شده است. البته موتور TU ۵ هم از پیشرانه‌های نسبتاً کم‌ایراد داخلی است، اما باید ببینیم نسخهٔ سایپا از این موتور چه عملکردی خواهد داشت.

جمع‌بندی

درمجموع، با وجود تمام تغییراتی که در P ۹۰ ایجاد شده، درحالی‌که لوگان در بازار‌های جهانی هم‌اکنون در نسل سوم خود قرار دارد، تولید دوبارهٔ نسل اول که پیشینهٔ آن به بیست سال پیش بازمی‌گردد آن‌هم با پیشرانهٔ پژو و صرفاً چند آپشن بیشتر چه توجیهی دارد آن‌هم درحالی‌که سایپا در سبد محصولات خود سدان مدرن‌تر شاهین را دارد که قرار است با همین پیشرانهٔ ME ۱۶ تولید شود؟ درهرحال، طبق آخرین گزارش‌ها، تولید P ۹۰ در تیرماه ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد و حدود ۱۰ درصد قیمت کمتری نسبت به شاهین خواهد داشت.

مقایسه مشخصات فنی

تندر ۹۰ P ۹۰ پیشرانه K ۴ M ME ۱۶
حجم موتور ۱۵۹۸ سی‌سی ۱۶۰۰ سی‌سی
قدرت ۱۰۵ اسب بخار ۱۱۳ اسب بخار
گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر ۱۴۴ نیوتن متر
گیربکس ۵ سرعته دستی ۵ سرعته دستی
وزن ۱۱۰۰ کیلوگرم ۱۱۵۵ کیلوگرم
طول ۴،۲۴۷ میلی‌متر ۴،۳۳۰ میلی‌متر
عرض ۱،۷۴۰ میلی‌متر ۱،۷۴۰ میلی‌متر
ارتفاع ۱،۵۳۴ میلی‌متر ۱،۵۳۰ میلی‌متر
فاصلهٔ محوری ۲،۶۳۰ میلی‌متر ۲،۶۳۰ میلی‌متر
ظرفیت باک ۵۰ لیتر ۴۷ لیتر

دیگر خبرها

  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول